1. Home
  2. Eigenaars
  3. Advertentiebeheer
  4. Hoe verifieer ik mijn adres?

Hoe verifieer ik mijn adres?

In het geval we geen alfanumerieke code hebben verzonden naar het postadres van je accommodatie, kunt je dit zelf aanvragen. Om dit te doen, ga je naar je eigenaarspaneel met je e-mailadres en wachtwoord, klik je op de link ‘Niet geverifieerd – code aanvragen’ en klik je op ‘Accepteren’ in het vak dat wordt geopend.

Als we je deze code al hebben verzonden en je het adres wilt verifiëren, voer je je e-mailadres en wachtwoord in het eigenaarspaneel in en klik je op de link ‘Adres verifiëren’. Er wordt een vak geopend waar je de alfanumerieke code kunt invoeren die via de post naar je adres is verstuurd. Nadat je de code hebt ingevoerd en op ‘Accepteren’ hebt geklikt, wordt je adres geverifieerd en wordt in je advertentie het bericht ‘Geverifieerd op adres’ weergegeven.

Als het systeem de alfanumerieke code niet accepteert, aarzel dan niet om e-mail te sturen naar [email protected], zodat we het probleem kunnen oplossen.

Tambien pedes leer este artículo en Español English Deutsch Français Português Italiano

Updated on 4 oktober, 2018