1. Home
  2. Eigenaars
  3. Online boeking voor eigenaren
  4. Hoe activeer ik online reserveren voor mijn advertentie?

Hoe activeer ik online reserveren voor mijn advertentie?

Om deze functie te activeren hoeft je alleen maar de optie Premium/Aanbetaling te selecteren wanneer je de aanbieding voor jouw advertentie moet kiezen.
Je kunt deze functie ook toevoegen aan de aanbieding Platina, selecteer dan de optie ‘Online reserveren activeren’ op het dashboard.
Online reserveren activeren is mogelijk dankzij de integratie met AvaiBook, de software voor beheer van vakantieverhuur van idealista.
Als je nog niet bent aangemeld bij AvaiBook maken we een gebruikersnaam voor je aan en registreren we je accommodatie gratis. Vergeet niet om een bankrekeningnummer te vermelden om je de aanbetaling te kunnen overmaken.
Als je al een gebruikersnaam voor AvaiBook hebt, koppelen we die aan Rentalia en importeren we de prijzen die je hebt ingesteld.
Als we je aanmelden bij AvaiBook doen we dat met een heel voordelig abonnement op maat. De abonnementen van AvaiBook variëren in prijs, afhankelijk van het aantal accommodaties dat je adverteert, maar dankzij het speciale, door Rentalia gesubsidieerde abonnement kun je al je accommodaties op Rentalia beheren met de functie online reserveren. Lees meer over je speciale abonnement en hoe je hier optimaal van profiteert.

Tambien pedes leer este artículo en Español English Deutsch Français Português Italiano

Updated on 12 juli, 2021